Український блогер втік з країни та закликав чоловіків ховатися від мобілізації

1
Український блогер втік з країни та закликав чоловіків ховатися від мобілізації
СБУ повідомила про підозру блогеру-ухилянту, який втік з України та закликав чоловіків ховатися від призову. Мова йде про Мирослава Олешка - хлопець незаконно виїхав з нашої держави та займається інформаційно-підривною діяльністю.

Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

Як стало відомо, блогер після підтвердження його придатності до служби та виклику до ТЦК, у серпні цього року, виїхав з України. Для цього він використав підроблену довідку ВЛК.

“Перебуваючи за кордоном, він систематично публікує відео і дописи, в яких дискредитує призов на військову службу у ЗСУ та закликає українців ухилятися від служби в армії. Наразі Олешку заочно повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч ч. 1 ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань); ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа)”, - розповіли в СБУ.

Блогеру загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здасть "п'ятого" з тельбухами, коли за фаберже візьмуть..
"утриманці" ніколи не були вірними
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні