Повітряні сили повідомили, чи оголошуватимуть тривогу в Україні при зльоті МіГів

0
Повітряні сили повідомили, чи оголошуватимуть тривогу в Україні при зльоті МіГів
Система оповіщення населення про повітряну загрозу не зміниться, попри заклики президента знайти рішення. Якщо МіГ-31 злітатиме в повітря, по всій Україні й надалі оголошуватимуть тривогу.

Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі Українського Радіо, пише Главком.

За словами Ігната, поки не змінюватиметься система, за якої Повітряні сили оголошують повітряну небезпеку і щодо ударних безпілотників, і щодо ракетної атаки, і щодо тактичної авіації чи РСЗВ.

«Для нас не зміниться схема оповіщення населення. Ми намагаємося це робити якомога швидше на офіційному телеграм-каналі. Щодо того, який рівень загрози буде, іншими словами в який колір малювати карту – це буде ухвалено на вищому рівні», – говорить речник.

Як пояснив Ігнат, інколи у військових є інформація, що МіГ злетів із гіперзвуковою ракетою, інколи українські бійці знають, що винищувач піднявся в повітря без неї. А інколи немає жодної інформації, тож, за словами речника, ризикувати Повітряні сили «не мають права».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні