На фронті загинули троє молодих військових з Волинської області

0
На фронті загинули троє молодих військових з Волинської області
Під час виконання бойових завдань загинули двоє Героїв з Луцька 37 річний Артем Одінцов та 27-річний Олександр Бортнік.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

37-річний лучанин Одінцов Артем Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду головного сержанта взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів роти ударних безпілотних авіаційних комплексів.

Молодший сержант Одінцов Артем Володимирович загинув 21.11.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

27-річний лучанин Бортнік Олександр Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини А0536 на посаду старшого водія 1 відділення 2 розвідувального взводу розвідувальної роти.

Солдат Бортнік Олександр Володимирович загинув 19.11.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

На війні загинув воїн з Підгайців Луцького району Струцюка Василя Олександровича.

Про це повідомили у Підгайцівській громаді.

Життя командира відділення снайперів взводу снайперів обірвалося 21 листопада.

«Герой мужньо боронив Батьківщину та всіх нас від підступного та безжального ворога від грудня 2022 року. Кращі сини України йдуть у Небесне військо. Підгайцівська громада висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Схиляємо голови у глибокій скорботі», - висловлюють співчуття у громаді.

Про час і місце зустрічі полеглого, його поховання повідомимо згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні