Коли за новим календарем треба прикрашати ялинку

0
Коли за новим календарем треба прикрашати ялинку
Прикрашати будинок і ялинку до свят рекомендують тоді, коли у вас на це є час і бажання. Хоча суперечки навколо цього питання не вщухають. Але експерти найкращим варіантом вважають підхід – «коли самому захочеться».

Про це пише ТСН.

Коли прикрашати ялинку у 2023 році
До новорічних свят ще кілька тижнів, але на вулицях вже панує різдвяна метушня. У магазинах вже розвісили гірлянди та вогники, виклали на прилавки сезонні продукти і подарунки. Та чи варто поспішати прикрашати свої оселі?

За традицією, ялинку прикрашають у четверту неділю перед Різдвом. У 2023 році цей день припадає на неділю 3-го грудня. Втім психологи, експерти та фахівці з тайм-менеджменту мають різні погляди на те, коли саме прикрашати свої оселі до новорічних свят. Виявляється, у кожного періоду прикрашання є свої переваги.

Яка дата прикрашання ялинки принесе найбільше щастя: поради експертів
Професор Сюзанна Деггс-Уайт, доктор філософії, яка спеціалізується на емоційних переходах і жіночих стосунках, для видання Yahoo Life розказала про користь прикрашання ялинки заздалегідь.

«Яскраві вогники ялинкових прикрас пробуджують у нас спогади з дитинства. Тим самим ми поринаєм у казковий світ, відключаючись від повсякденної рутини. Якщо ми починаємо прикрашати свої оселі раніше, то повністю занурюємося у святковий настрій, швидше відновлюємо душевну рівновагу», - пояснює доктор.

Еліс Бойз, авторка книги «Продуктивність без стресу», погоджується з такою думкою: «Світло і затишок в домі заспокоюють нас, зачаровують і дарують відчуття свята. Такий стан дає нам силу для того, щоб пережити всі стресові ситуації, що виникатимуть у майбутньому. Для людей, які схильні до сезонних осінньо-зимових депресій, новорічні свята є вкрай потрібними, щоб відновитися і набратися сил».

А тренерка із тайм-менеджменту Рашель Ісіп зазначила: «Коли ви прикрашаєте будинок до різдвяних свят заздалегідь, ви отримуєте казковий настрій і простір для того, щоб робити те, що ви любите. Прикрашений будинок стане затишним і казковим місцем, де ви можете насолоджуватися спокоєм та красою наодинці чи разом із сім’єю».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні