Під час пожежі в будинку з вікна сьомого поверху вистрибнув чоловік

0
Під час пожежі в будинку з вікна сьомого поверху вистрибнув чоловік
У Дублянах чоловік, рятуючись від пожежі в квартирі, вистрибнув з вікна. Він вижив, медики доставили його у лікарню Святого Пантелеймона.

У прес-службі ДСНС Львівщини повідомили ZAXID.NET, що виклик на пожежу надійшов об 11:07.

«На вул. Шевченка виникла пожежа в квартирі на 7-му поверсі. Працювали наші підрозділи. 11:50 пожежу ліквідовано», – зазначив речник обласної ДСНС Віталій Туровцев.

У Telegram-каналах опублікували фото постраждалого, який вистрибнув з сьомого поверху. Невідомо, чи це мешканець квартири, в якій була пожежа, чи сусідньої. Чоловік вижив, до нього викликали швидку.

У Львівському обласному центрі екстреної меддопомоги та медицини катастроф ZAXID.NET повідомили, що пацієнта доставили в лікарню святого Пантелеймона. На нього ще оформляють документи, тож поки його особисті дані уточнюються. На вигляд йому близько 40 років.

«Попередній діагноз: ЗЧМТ, струс головного мозку, правобічний гемопневмоторакс, перелом кісток таза», – повідомили ZAXID.NET у Центрі.

Найімовірніше, зазначають медики, він вистрибнув із квартири, що горіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні