У Повітряних силах розповіли, скільки ракет могла накопичити рф

0
У Повітряних силах розповіли, скільки ракет могла накопичити рф
У російській федерації могли накопичити до 900 далекобійних високоточних ракет.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, пише Варта1.

«Якщо у підсумку рахувати, понад 100 ракет кожного літнього місяця приблизно використовувала. Вже в осінні місяці ті, що пройшли, таких інтенсивних обстрілів ракетами немає. Ми бачимо більше Х-59, Х-31. Але є теж «Іскандер-М», «Іскандер-К», - сказав речник.

Ігнат з посиланням на дані українського Генштабу та Повітряних сил наголосив, що восени рф на місяць використовує кілька десятків ракет для удар. Головне управління розвідки вважає, що рф може виготовляти щомісяця 100 ракет.

«Можна зробити певний математичний висновок, що 870 чи, може, навіть 900 (ракет - Ред.). Саме така кількість високоточних далекобійних, окрім авіаційних ракет (Х-59, Х-31, Х-35), а також «Онікси», ракети С-300. Ми говоримо тільки про далекобійні ракети», - наголосив Юрій Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні