Чому не можна передавати речі через поріг

0
Чому не можна передавати речі через поріг
Дуже багато прикмет пов’язані з різними речами, якими ми користуємося практично кожен день.

Про це пише Главред.

Також чимало прикмет є щодо того, як саме правильно віддати чи передати якісь речі іншим людям, щоб не нашкодити ні собі, ні їм. Адже у давніх віруваннях закладено, що кожна річ, якою ми користуємося, зберігає у собі частинку нашої енергетики. І якщо неправильно з цим предметом поводитися або передати його іншій людині неправильним чином, це може обернутися негативними наслідками.

Наприклад, здавна існує прикмета, що не можна нічого передавати комусь, якщо ви з цією людиною стоїте по різні боки одного порогу. Що буде якщо передавати через поріг? Наші предки вірили, що поріг є межею між світом живих і світом мертвих, і ці світи мають різну енергетику. Тому, коли ви передаєте комусь річ саме таким чином, є ризик неправильно встановити контакт з людиною, яка отримує від вас цю річ. У подальшому між вами можуть виникати сварки і розбіжності.

Але це не єдина причина, чому так робити не варто. Також у давнину вважали, що під час передавання комусь чогось через поріг людина віддає свій успіх і багатство.

Також існує повір’я, що під порогом живуть злі духи, які здатні вкрасти не лише фінансовий успіх і щастя, а й людську душу.

Тоді як правильно передавати речі іншим людям? Якщо вам треба віддати щось комусь просто в руки, то або запросіть цю людину пройти всередину, або переступіть поріг і вийдіть до неї.

Що робити, якщо передав через поріг
Якщо так сталося, що або ви передали через поріг, або вам хтось щось передав, то від цієї речі потрібно позбутися. Як вірили наші предки, така річ здатна принести нещастя.

Чи можна розмовляти через поріг
Також існує повір’я, у якому говориться, що не можна розмовляти, стоячи з людиною по різні сторони порогу. Як ми вже згадували раніше, вважається, що поріг відділяє наш світ від потойбічного. Тому не варто розмовляти через поріг, щоб не потривожити потойбічний світ. Це загрожує виникненням сваром і серйозних конфліктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні