Відомий бізнесмен звинуватив звільненого з полону військового у «розколі суспільства»

3
Відомий бізнесмен звинуватив звільненого з полону військового у «розколі суспільства»
Звільнений з полону український військовий Максим Колесников, фото якого з яблуком стало дуже відомим у Мережі, попросив говорити з ним українською мовою.

Відповідний допис він оприлюднив у Facebook 24 листопада, пише ТСН.

"Я був у полоні, російська мене тригерить, буду вам вдячний за спілкування українською, дякую. Поки що вистачає сил на отакий спіч, але хочеться закричати: "Люди, б***ь, що з вами? Це Київ, а не Пітер", - написав військовий.

На цей пост відреагувало багато людей, які підтримали Максима. Але була і несподівана реакція від відомого бізнесмена, співзасновника маркетингового агентства Tabasco Олександра Смірнова, який звинуватив військового "у розколі українських громадян".

"Очень жаль, Макс. Очень жаль, что тебя тригерит. И очень жаль, что ты отказываешься понимать и принимать, что этот вопрос вообще нельзя ни политизировать, ни поднимать. Это просто раскол украинских граждан. Так же технологически можно делить по цвету волос, глаз и фрикативному "г" в речи. И, твоё возмущение в принципе оскорбительно, потому что нельзя указывать другим людям, как к тебе обращаться. При всем уважении к тебе", - написав Смірнов у коментарі під дописом.

Бізнесмен додав, що не буде принципово говорити українською, бо він не "галичанин", а з Харкова.

Коментар бізнесмена викликав бурхливу негативну реакцію користувачів.

Максим Колесников, у свою чергу, відповів наступне: "Я не буду підлаштовуватись до тих, кому лінь перейти на українську. Я маю право не сприймати російську, маю право взагалі її не знати. Як до речі її не знає моя молодша донька. І я маю право це питання підіймати".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
New sex video
Відповісти
sex video for free
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні