На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
23 листопада на війні загинув військовий волинської бригади 14 ОМБР Володимир Янко. Сумна звістка прийшла у родину мельничанки Світлани Янко.

Про це повідомили у Велицькій громаді.

На території Велицької громади оголошено триденну жалобу. Про дату зустрічі Героя та чин похорону буде повідомлено додатково.

«Колектив Велицької сільської ради висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя Володимира Янка. Хай Бог дасть Вам сил і терпіння пережити тяжке горе. Вічна і світла пам’ять Герою, який віддав своє життя за свободу України», - звертаються у дописі.



Захищаючи Україну на Донецькому напрямку, загинув 31-річний герой з Волині Павло Ткачук.

Про це повідомили у Торчинській громаді.

Відомо, що житель села Буяни загинув 20 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі с.Новомихайлівка Покровського р-ну Донецької області.

«Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним, друзям та побратимам загиблого. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Вічна пам’ять Герою!» - висловлюють співчуття у громаді.

Про зустріч та поховання загиблого повідомимо додатково.



Знову сумна новина - підтвердилася загибель старшого солдата Величка Владислава Васильовича 1997 року народження, із села Замостя Прилісненської громади Камінь-Каширського району.

Про це повідомили у Прилісненській громаді.

Старший стрілець Владислав загинув в районі Соледара при виконанні бойового завдання за призначенням 1 липня 2023 року.

У Героя залишилася дружина Люба, мама Галина Данилівна, тато Василь Володимирович.

Про прощання з Героєм повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні