Чому заборонено носити гроші в кишені

0
Чому заборонено носити гроші в кишені
Вдавнину вважалося, що від відношення до фінансів залежить рівень достатку. А те. як зберігати гроші впливає на багатство на щастя.

Про це пише МЕТА.

Чому не можна зберігати гроші в кишені
По-перше, це абсолютно не зручно. Якщо кишеня дірява або занадто маленька, є ризик їх загубити. Прикмети ж кажуть, що зберігання грошей у кишенях сприяє банкрутству. Пом’яті гроші символізують майбутню бідність. А неправильне поводження з ними — фінансову кризу.

Де варто зберігати кошти
Насамперед гроші мають завжди знаходитися в одному місці. Пам’ятайте: одні гроші мають робити інші гроші. Завжди пускайте кошти в обіг. Також великі купюри притягують достаток. Слід витрачати в першу чергу дрібні гроші.

При носінні фінансів з собою в гаманці, зробіть в ньому порядок. Для монет має бути окреме місце, а купюри повинні бути ідеально складені. Гроші люблять порядок.

Щодо зберігання грошей вдома, їх не варто тримати перед вхідними дверима. В коридорі завжди присутня негативна енергія, яку гроші не люблять. Найкраще місце для зберігання грошей — спальня. Там завжди міститься хороша енергетика, яка налаштовує на гарний лад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні