У Запорізькій області загинули троє військових з Волині

0
У Запорізькій області загинули троє військових з Волині
У Запорізькій області 24 листопада під час артилерійського обстрілу загинув житель с. Колодяжне Петро Миколайович Басансьий, 1983 року народження.

Про це повідомляють у громаді.

Про смерть командира другого відділення корегування артилерійського вогню взводу корегування артилерійського вогню батареї управління та артилерійської розвідки повідомила у фейсбуці Колодяжненська громада.

«У звʼязку із цією трагічною подією у громаді оголошено триденну жалобу. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя! Вічна і світла памʼять!» – йдеться у дописі.

Про похорон повідомлять додатково.

У Запорізькій області 25 листопада під час артилерійського обстрілу загинув житель м. Берестечко Твердохліб Олександр Всеволодович, 1969 року народження.

Про це повідомили у Берестечківській громаді.

«Висловлюємо співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою!» – йдеться у дописі.

У Берестечківській громаді оголошено триденну жалобу. Про всі деталі зустрічі та прощання із військовим повідомлять згодом.

Житель села Буцинь Микола Тимофійович Омелянчук 22 листопада отримав поранення несумісне з життям в районі ведення бойових дій у Запорізькій області.

Про це повідомили у Дубівській громаді.

«У зв'язку із сумною подією в Дубівській громаді з 27 листопада оголошується триденна жалоба. Глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Захисника! Вічна пам‘ять і незгасима слава нашому Герою!» – йдеться у дописі.

Інформацію про скорботну зустріч командира 1-го автомобільного відділення 1-го автомобільного взводу автомобільної роти перевезення О/С батальйону логістики, сержанта Миколи Омелянчука та чин похорону повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні