Майор ЗСУ жорстко висловився про війну і цивільних

0
Майор ЗСУ жорстко висловився про війну і цивільних
Демонстрація реальних подій на полі бою потрібна, щоб люди розуміли реальність, яка там є. Тому що сьогодні багато хто живе у мріях.

Про це розповів в інтерв’ю Роману Бебеху на YouTube-каналі «Бомбардир» майор ЗСУ Максим Жорін, який у минулому був командиром полку «Азов», а зараз є заступником командира 3-ї окремої штурмової бригади, пише ТСН.

Цивільні на думку військового взагалі відірвані від того, що відбувається на війні і на фронті

«Є певна кількість людей, які так чи інакше долучені до війни, до фронту, допомагають армії. Вони приблизне уявлення мають про те, як насправді. Але факт, що більшість цивільних або свідомо не хочуть взагалі цього сприймати, або вони просто цього не бачать, перебувають в інформаційному полі, в якому все добре, в якому ми завтра переможемо, в якому в Росії закінчились всі ракети, в якому вони всі тупі і Путін вже помер. Вони в цьому інформаційному полі живуть, а реальність – інша», – наголосив військовий.

За словами Максима Жоріна, у своїх відео вони показують, що на фронті не все так добре, треба битися.

«Те, що кожен день переживає штурмовик або піхотинець, – це пекло. В той час, коли цивільний кожен день витрачає, військовий за кожен день тримається і його в прямому сенсі переживає. Отримує шанс на наступний день, переживши обстріли, переживши бої, штурми. Він за рахунок цього отримує можливість потрапити в інший день. А в цей час у цивільного немає такого – він живе абсолютно спокійно, витрачаючи життя, кошти, час», - каже майор ЗСУ.

В минулому Максим Жорін досить різко висловився про ексдепутатку Ірину Фаріон.

Раніше Екснардеп Ірина Фаріон закликала покарати за «хамську поведінку» екскомандира полку «Азов», а нині заступника командира 3-ої ОШБр Максима Жоріна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні