У квартирі під час пожежі загинули 6-річна дитина та 36-річний чоловік

0
У квартирі під час пожежі загинули 6-річна дитина та 36-річний чоловік
У неділю, 26 листопада, у Львові виникла пожежа у квартирі житлового будинку на вул. Петлюри. Там загинули 36-річний чоловік та 6-річна дитина.

Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

Як повідомили у ДСНС Львівщини, виклик до рятувальників надійшов о 14:57. Займання виникло у квартирі на четвертому поверсі 9-поверхівки. Рятувальники загасили вогонь о 15:48.

«На момент прибуття вогнеборців до місця події з вікна квартири вибивався густий чорний дим. Під час розвідки задимленої квартири вогнеборці виявили двох загиблих – чоловіка 1987 року народження та дитину 2017 року народження», – повідомили у ДСНС Львівщини.

Також надзвичайники за допомогою пожежної драбини врятували із задимлених помешкань шістьох мешканців та ще 20 людей вивели на свіже повітря.

Внаслідок пожежі вигоріли речі домашнього вжитку на площі 20 м2, вогонь пошкодив стіни і стелю на площі 35 м2. Гасити пожежу виїжджали 25 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки.

За інформацією заступниці міського голови Львова з питань ЖКГ Ірини Маруняк, електроенергія та газопостачання в будинку є, окрім квартири, де сталася пожежа. Площа знищеної квартири – 35 м2, пожежі охопила її майже повністю (30 м2). Причини пожежі встановлять фахівці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні