У РНБО розповіли, навіщо рф намагається поширити дезінформацію серед українців

2
У РНБО розповіли, навіщо рф намагається поширити дезінформацію серед українців
Росія активізувала мережу шпигунів в Україні, зокрема, в Службі безпеки. Метою загарбників є дестабілізувати ситуацію в країні та підірвати єдність нашої держави.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілова в інтерв'ю The Times, передає Главком.

За його словами, мета російських агентів – вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення.

Данілов зазначив, що Росія намагається скористатися «так званою напругою» між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

Секретар РНБО також розповів, що Росія намагається поширити дезінформацію та пропаганду, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ''безмозга'' вже себе ''спалила''
Відповісти
Здравствуйте!
Мы – компания «ЕДРИД». Занимаемся цифровизацией рынка юридических услуг – разрабатываем софт для защиты интеллектуального права.
В этом году мы презентовали решение для управления процессом научно-исследовательских, опытно-конструкторских и технологических работ. Наша система управления учитывает Результаты Интеллектуальной Деятельности от момента задумки до момента коммерциализации.
Проект отечественный от первой до последней строчки кода и зарегистрирован в реестре российского ПО.
С помощью СУ РИД «Комфорт» вы можете искать и пополнять ваши базы данными из ФИПС, отслеживать пошлины, вести учет РИДов: патентов, интеллектуальных прав, ноу-хау проектов, рационализаторские предложения и договора.
Вы можете протестировать СУ РИД «Комфорт» бесплатно. Переходите по кнопке ниже и получите версию без ограничений на 30 дней.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні