В українському місті біля портрету путіна знайшли чотирьох вбитих росіян

0
В українському місті біля портрету путіна знайшли чотирьох вбитих росіян
Про це повідомляє жіночий партизанський рух на окупованих територіях "Зла мавка". За їхньою інформацією, двох російських військових застрелили прямо на вулиці, один з них був офіцером.

Про це пише Телеграф.

Але більшого розголосу набула ліквідація відразу чотирьох російських військових на одному з пляжів Маріуполя. Біля тіл знищених окупантів російські спецслужбісти знайшли портрет російського диктатора володимира путіна, на якому кров'ю вбитого росіянина було написано "Йдіть".

В Маріуполі активно працює український партизанський рух. У місті за останні кілька днів загинуло щонайменше шість російських окупантів, знайти винних терористи так і не змогли.

Ці показові розправи над окупантами викликали в російських спецслужб величезну лють. У ФСБ заявили, що за будь-яку ціну "знайдуть та покарають" партизан – на що партизанський рух порекомендував росіянам більше хвилюватися за те, що першими їх знайдуть саме партизани.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні