У Волинській області на кордоні затримали чоловіка: що сталося

0
У Волинській області на кордоні затримали чоловіка: що сталося
На Волині зупинили чернігівчанина у його протизаконному намірі вивезти з України незадекларованих 14 тис. євро.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської митниці.

Випадок трапився на «зеленому коридорі» митного поста «Устилуг».

Обираючи цю смугу руху, водій легкового авто із двома пасажирами ствердили, що не мають при собі об'єктів для письмового декларування.

Під час усного опитування заявили, що на трьох везуть 30 тис. євро готівкою. Така сума, справді, як еквівалент ліміту в 10 тис. євро на одну особу, не потребує додаткових заходів фінансового контролю. Але під час митного огляду автомобіля, крім заявлених купюр, у валізі водія було виявлено ще 14 тис. євро.

За курсом НБУ на дату порушення це становить 549 780 грн. Вони були вилучені у чоловіка у справі про порушення митних з ознаками, передбаченими у частині 1 ст. 471 Митного кодексу.

Згідно з її положеннями, недекларування валютних цінностей, що переміщуються громадянами через митний кордон України, в сумі, що перевищує дозволену законодавством України для їх переміщення без письмового декларування, – тягне з
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні