З вікна багатоповерхівки викинувся і розбився на смерть 18-річний хлопець

0
З вікна багатоповерхівки викинувся і розбився на смерть 18-річний хлопець
У Шевченківському районі Києва, на вулиці Жилянській, 18-річний хлопець стрибнув з багатоповерхівки. Від отриманих травм він загинув на місці.

Про це повідомила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс, пише Вечірній Київ.

Про трагедію на вулиці Жилянській поліції стало відомо о 15:00. На місце негайно виїхали правоохоронці та медики. Останні констатували смерть.

«Хлопець загинув внаслідок падіння з вікна чи балкона багатоповерхівки. З високих поверхів. Наразі встановлюють. Загинув у результаті отриманих травм внаслідок падіння з висоти. Особу встановили - це повнолітній. На місці працює слідчо-оперативна група», - розповіла Гірдвіліс.

Поки що це вся відома інформація. Поліцейські наразі опитують сусідів та ймовірних свідків. Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчих дій, події буде надана правова кваліфікація.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні