Що робити, якщо телефон впав у сніг

0
Що робити, якщо телефон впав у сніг
Навіть узимку кожен з нас регулярно користується телефоном на вулиці, але при цьому існують певні ризики. Зокрема, гаджет може впасти у сніг. Якщо з гаджетом нічого серйозного не сталося, ви можете його реанімувати самостійно.

Про це пише Телеграф.

Якщо ваш телефон впав у пухнастий сніг, то врятувати його шансів буде набагато більше. Якщо ви впустили гаджет у мокрий сніг, то там уже без допомоги фахівців навряд чи обійдеться.

Постарайтеся якнайшвидше дістати пристрій зі снігу і протріть його сухою ганчіркою. Також продуйте роз’єми, щоб там не залишилося снігу. Після цього телефон потрібно покласти в тепле та сухе приміщення. Бажано під низ покласти серветку, яка вбирає вологу.

При цьому експерти не рекомендують класти телефон біля обігрівача або гріти його феном. Це все може призвести до появи корозії та інших наслідків.

Сучасні телефони переважно захищені від вологи і пилу. Тому достатньо дати пристрою "відпочити" кілька годин у теплому приміщенні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні