У Польщі посеред ринку від холоду померла 14-річна дівчина

1
У Польщі посеред ринку від холоду померла 14-річна дівчина
У Польщі посеред ринку замерзла 14-річна дівчина. Неповнолітній намагалась допомогти лише одна людина.

Про це пише ТСН з посиланням на польське видання wprost.pl

14-річну дівчинку знайшли в центрі міста Андрихова, вона була переохолоджена. Через день вона померла в лікарні у Кракові. Польські ЗМІ пишуть, що 14-річна дівчина кілька годин сиділа перед одним з магазинів у центрі міста, на головній вулиці міста. За цей час ніхто з перехожих не звернув уваги на те, що дівчинка могла потребувати допомоги.

"Лише один місцевий житель зацікавився її долею", - пишуть місцеві ЗМІ.

Районна прокуратура у Вадовіцах розслідує обставини смерті підлітка. Її пошуки почалися у вівторок, після того, як сім'я повідомила про це відповідні служби.

Відомо, що дівчинка зателефонувала батькові і сказала, що їй стало зле і вона не знає, де перебуває. Невдовзі було встановлено, що 14-річна дівчинка перебуває біля одного з ринків у центрі Андрихова.

На місце події виїхали пожежники, поліція та швидка допомога. На той момент 14-річна дівчинка була без свідомості і дуже замерзла. Її перевезли до лікарні у Вадовіцах, а потім - до лікарні у Кракові.

"Лише один з мешканців зацікавився її долею. Він переніс її в теплий магазин і викликав швидку допомогу. Дівчину відвезли до лікарні. Вона дуже замерзла", - пишуть польські видання.

Наступного дня, у середу 29 листопада, дівчинка померла. Невідомо, скільки часу 14-річна дівчинка перебувала перед ринком і чому ніхто не наважився їй допомогти. Також немає інформації про те, чому такій молодій людині раптово стало погано. На місці, де її знайшли, збираються місцеві жителі і запалюють свічки. Обставини інциденту має з'ясувати прокуратура. Наразі поліція не розголошує жодної інформації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виходить, що і підлітків не можна залишати, як малих дітей. Потрібен постійний догляд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні