У селі чоловік вбив батьків і намагався покінчити життя самогубством

0
У селі чоловік вбив батьків і намагався покінчити життя самогубством
Правоохоронці в Чернівецькій області затримали 45-річного чоловіка за умисне вбивство батька та матері. Йому призначили психіатричну експертизу.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області.

Інцидент трапився у ніч з 29 на 30 листопада в селі Вітрянка Дністровського району. Правоохоронцям зателефонував сусід, який виявив тіла подружжя з ознаками насильницької смерті.

На місце події одразу виїхало керівництво і слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції, співробітники Слідчого управління ГУНП та криміналісти. Вони з’ясували, що учора ввечері 45-річний син наніс удари своєму 68-річному батьку та задушив 66-річну матір. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілі померли.

"Також буковинець після вчиненого намагався покінчити життя самогубством. Медики надали йому необхідну допомогу. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує. Відомості про вказаний факт слідчі поліції ГУНП в Чернівецькій області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали, йому призначили психіатричну експертизу. Наразі триває досудове розслідування. Тіла загиблих скерували для проведення судово-медичних експертиз.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні