Порошенко поскаржився, що його не випустили з України

7
Порошенко поскаржився, що його не випустили з України
Експрезидент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко повідомив, що його не пропустили на кордоні для поїздки у Вашингтон (США), де він має взяти участь у Саміті Міжнародного демократичного союзу.

Про це Порошенко повідомив у Facebook.



«Знову театр абсурду на кордоні. Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили. Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту. У Польщі та США у мене заплановані десятки зустрічей. З поляками я мав говорити про зняття блокади наших перевізників на кордоні. З американцями – про забезпечення фінансування воєнної допомоги, яка майже вичерпалася цього року, під загрозою в майбутньому. А без неї нам Росію не перемогти. Ситуація надзвичайно складна. Тому акцент в програмі – на проблемних республіканцях. Зірвано мою зустріч з новим спікером палати представників Джонсоном. Тому те, що відбулося сьогодні на кордоні – це не дрібне шкідництво. Це – антиукраїнська диверсія. Це не просто перешкоджання дипломатичній роботі всієї моєї команди. А, на жаль, удар по обороноздатності України», – написав Порошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
президенту та його офісу закони не писані
Відповісти
Воно знало, що не виїздне, та все зробило для розхитування ситуації.
Відповісти
Коли вже нарешті посадите на нари оцю трикратно крадущу пенсії порошенську сYку з зе-клоуном посадите на заслужені нари довічно!!!????
Відповісти
НА НАРИ ХРЯКУ-порошенку давно пора!
Відповісти
де комісари військомівці? чому шоколадного втікача від мобілізації не заарештовуєте???
Відповісти
Чому військово зобовязаного втікача-ухилянта порошенка не затримано війковими комісарами? Чи вони тільки простиих робочих українців хапати навчені, а злодіїв-крадіїв при владі не хапають! Каламбур і беззаконня рівноправя в державі ВІДБУВАЄТЬСЯ, а перед законом немає рівності для всих громадян україни - це ФАКТ!
Відповісти
вальцмана на НАРИ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні