Що робити, якщо у домі з'явилася чужа річ

0
Що робити, якщо у домі з'явилася чужа річ
Будь-яка чужа річ, яку нам хтось віддав або яку ми зі здивуванням випадково виявили у себе вдома, може нести негативну енергетику і спричинити нехороші наслідки для мешканців оселі.

Про це пише Главред.

Здавна у народі вірили, що кожна річ переймає на себе частину енергетики свого власника, вона може зберігати у собі "пам'ять" про свого колишнього власника. Тому потрібно добре подумати перед тим, як приймати від когось річ, якою він уже сам користувався.

Також існує повір’я, що чужі речі вдома – це своєрідний портал для відтоку грошей. Вважається, що гроші оминатимуть ваш дім й натомість можуть йти в кишені до справжнього власника цієї речі. Тому якщо хтось забув або навмисно залишив у вас вдома свою річ, краще якомога швидше повернути її власнику, а не залишати у себе і не користуватися нею.

Із речами, які хтось випадково забув, набагато легше – достатньо буде зателефонувати своєму гостю і заспокоїти його тим, що свій гаманець/ шарф/ рукавички тощо він забув саме у вас вдома, а не "посіяв" десь по дорозі. Після цього людина сама забере свою річ.

Але бувають випадки, коли власник оселі випадково виявляє, що знайдена чужа річ у домі нібито нікому не належить. Усі рідні та знайомі відхрещуються від цього предмета і кажуть, що вони його точно не приносили у ваш дім. Що робити у такому випадку?

У таких випадках варто бути обережними. Чужа річ може нести у собі погану енергетику або навіть бути заговореною на те, щоб зруйнувати благополуччя вашого дому. Тому такі речі не варто залишати вдома – краще від них позбутися. Також часто радять не брати їх голими руками.

Вважається, що найчастіше можуть заговорювати прикраси з дорогоцінним камінням. Також не радять приносити у дім або залишати у домі чужі ножиці, ножі, фотографії, перстні та іграшки у вигляді людини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні