У ТЦК на заході України проводять перевірку щодо конфлікту військового із перехожим

1
У ТЦК на заході України проводять перевірку щодо конфлікту військового із перехожим
У Хмельницькому обласний територіальний центр комплектування (ТЦК) призначив службову перевірку щодо можливих протиправних дій зі сторони одного з військовослужбовців відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомили у пресслужбі Хмельницького обласного ТЦК та СП.

«Мережею інтернет поширюється відео, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним чоловіком та громадянином у військовій формі. Командування Хмельницького ОТЦК та СП здійснює заходи, щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку», – йдеться у повідомленні.



До відома, відео опубліковане у Telegram-каналі «Хмельницький Live» в понеділок, 4 грудня. Початок конфлікту не зафіксований. Судячи з запису, сварка виникла між перехожим та чоловіком у військовій формі, який зупинив його, аби перевірити документи. Між чоловіками почалась суперечка, під час якої цивільний почав знімати відео, а військовий вимагав це припинити. «Ти тут ляжеш. Бо ти дебіл. Чого ти знімаєш на телефон?», – чутно на записі.

Чоловік, до якого звертався військовий, сховав телефон, утім продовжував записувати розмову. Співрозмовник зазначив, що знімати не можна було. Також спитав чоловіка, де той працює, на що автор відео відповів, що у IT-компанії. На це військовий зазначив: «Будеш в армії служити в IT-компанії, оператором БПЛА. Будеш там знімати».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що там по ситуації коли водія прямо з кабіни висмикнули і запакували в ТЦК кинувши ''фуру'' на дорозі? Тиша. Пробують зам'яти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні