Коли найкраще прикрашати ялинку

0
Коли найкраще прикрашати ялинку
Зазвичай у різних містах України ялинку ставлять до Дня Святого Миколая. А от люди прикрашають новорічну красуню у своїх домівках по-різному.

Про це пише 24 канал.

День, коли варто прикрашати ялинку залежить від того, штучна вона у вас чи жива. Зрізане дерево експерти рекомендують приносити у дім за тиждень до Різдва. Так ялинка не засохне та не обсиплеться до свят.

Перед тим, як почати прикрашати дерево, знайдіть для нього правильне місце. Оберіть кімнату, де досить прохолодно. Крім того, не ставте дерево біля батареї.

Якщо ж у вас штучна ялинка, то витягувати її з горища та починати прикрашати можна будь-коли. Однак, якщо ви зробите це до Дня Святого Миколая, то притягнете у дім достаток, любов і щастя. Кажуть, що 5 грудня варто прикрасити ялинку, щоб задобрити Миколая. Адже вночі він ходитиме та роздаватиме дітям подарунки.

Обов'язково оберіть для своєї ялинки прикраси зелених відтінків. Адже смарагдовий – головний колір 2024 року. Він є символом надії, стабільності та здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні