На війні загинув 18-річний український спортсмен

0
На війні загинув 18-річний український спортсмен
На війні загинув харківський плавець Микита Засядько. Герою було лише 18 років.

Про його загибель повідомляється на facebook-сторінці "Kharkiv SPORT City. Харків спортивний".

Микита – майстер спорту України з плавання, випускник Харківського професійного коледжу спорту, вихованець СДЮСШОР Я. Клочкової.

Він служив у полку "Азов". Подробиць загибелі Микити не повідомляється, але в Україні не призивають за мобілізацією вісімнадцятирічних хлопців, відтак зрозуміло, що він добровільно взяв до рук зброю, щоб захищати Батьківщину.

"Прощання з Героєм відбудеться 7 грудня о 12:00 на цвинтарі 18. Співчуваємо батькам та рідним. Низький уклін та вічна пам’ять", — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, майстер спорту України – почесне спортивне звання, встановлене у 1993 році. Присуджується спортсменам, які зробили вагомий внесок у досягнення українського спорту та виконали відповідний норматив, який дає право на присвоєння звання "Майстер спорту України" у своєму виді спорту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні