В «Укренерго» попередили українців: що сталося

0
В «Укренерго» попередили українців: що сталося
В Україні наразі складна ситуація в енергосистемі – збільшення споживання через похолодання може спричинити дефіцит. Людей просять споживати електроенергію ощадливо.

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Сьогодні температура вже зранку нижче, ніж вчора. Відповідно рівень споживання зростає. Також на рівень споживання впливає на поступове відновлення енергопостачання споживачам в західному регіоні, які були знеструмлені негодою. Це може призвести до дефіциту електроенергії в системі. Тому для підтримки балансу між виробництвом та споживанням в енергосистемі необхідно ощадливо споживати електроенергію", - наголосили в "Укренерго".

Там також додали, що протягом доби з технічних причин в аварійний ремонт виведено один блок на тепловій електростанції. Продовжено термін ремонту ще на двох блоках різних електростанцій. Натомість два блоки повернулись в роботу після ремонту.

Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, поки достатньо для забезпечення потреб побутових та юридичних споживачів. Диспетчерський центр "Укренерго" поки не прогнозує протягом доби дефіциту в енергосистемі. Графіки відключень не вводилися та не прогнозуються.

За даними "Укренерго", у Львівській області триває відновлення енергопостачання споживачів, що були знеструмлені через негоду 3 грудня. Загалом через негоду на ранок знеструмлено 31 населений пункт. Всі – понад добу в Львівській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні