Відомому українському актору вручили повістку

0
Відомому українському актору вручили повістку
Український актор театру та кіно Ярослав Безкоровайний, відомий за серіалами "Спіймати Кайдаша" та "Перші дні", розповів про отримання повістки. Артистові з Дніпра їі вручили на рідній Тернопільщині.

Про це пише OBOZ.UA.

Безкоровайний переїхав до Бережан Тернопільської області на початку повномасштабної війни. Дніпровський драматичний театр, де грав актор, наразі не працює, тож він вирішив волонтерити.

Ярослав Безкоровайний разом зі своїми колегами зайнялися організацією благодійного аукціону: артисти продавали свої речі, щоб зібрати гроші на автомобілі та карети швидкої допомоги.

Актор розповідає, що приїхавши до Бережан 26 лютого, він з товаришами усвідомив – треба робити все можливе. "Перше, що спало на думку – це волонтерство", – каже Безкоровайний.

Актор також зізнався, що готовий захищати Україну, тож наразі чекає на наказ

"Вже отримав повістку, пройшов медичну комісію і чекаю дзвіночка від військкомату", – розповів він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні