Чому не можна шити перед дорогою

0
Чому не можна шити перед дорогою
Ще якесь століття тому будь-яка подорож займала багато часу і була небезпечною. У наші дні швидкості значно збільшилися, а транспортні можливості розширилися. Однак при цьому дороги продовжують таїти в собі масу неприємних сюрпризів.

Про це інформує Ukr.Media.

Тому прикмети, пов'язані з поїздками, які існували за часів наших предків, продовжують зберігати свою актуальність. Ми так само не любимо повертатися додому, забувши якусь дрібницю, і намагаємося присісти перед тривалим вояжем. А що чекає на того, хто візьметься вишивати або пришивати ґудзик перед тим, як покинути житло?

Загальна прикмета свідчить, що якщо перед подорожжю ви візьмете в руки голку і нитку, то в дорозі фортуна від вас відвернеться.
Будь-яке шиття передбачає зав'язування вузликів. Якщо робити це перед дорогою, то кожен вузол символізуватиме чергову перепону на маршруті.

Під час маніпуляцій із голкою нитки досить часто плутаються. Якщо це відбувається перед тим, як вам або комусь із домочадців необхідно вирушити в дорогу, то велика ймовірність збитися з правильного шляху.

Наші предки вірили, що для молоденької дівчини шиття довгою ниткою віддаляє судженого. Якщо ж займатися цим перед виходом із квартири, то можна і зовсім не зустріти свою долю, яку ви самі відведете далеко від свого будинку.

Однак у забороні на шиття перед дорогою є один важливий виняток. Категорично не рекомендується вирушати в дорогу, якщо на вашому одязі є діри. Їх неодмінно слід залатати, щоб під час вояжу не втратити удачу.

Іноді виникають ситуації, коли все ж доводиться вдатися до допомоги нитки та голки перед виходом на вулицю. У цьому разі для нейтралізації поганих наслідків слід шити мовчки, а ще ліпше й зовсім злегка прикусити язик у буквальному сенсі. Якщо річ на вас зашиває інша людина, то їй необхідно взяти в рот шматочок нитки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні