Військовий розповів про проблеми з мобілізацією в Україні

0
Військовий розповів про проблеми з мобілізацією в Україні
Мобілізація в Україні продовжується, але під час цього процесу є серйозні мінуси.

Таку думку висловив командир взводу БПЛА 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка української армії Андрій Серган у бесіді з Радіо Свобода.

"...Я бачу черги в барбершопи, в кав’ярні, в спортзали, в ресторани, я скрізь бачу черги, але біля воєнкоматів я черг не бачу", - сказав воїн і додав, що саме тому не може сказати, що мобілізаційні процеси йдуть успішно, та є багато охочих служити.

"...тих, кого збирають по селах, вибачте мені, будь ласка, це робочі хлопці з сільськогосподарського напрямку, який зараз просто "знекровили". І це не добровольці", - підкреслив співбесідник.

Серган вважає, що українській владі необхідно максимально працювати над тим, щоб у людей була мотивація поповнювати лави Збройних сил України. Командир взводу дронів зазначив, що воїни мають отримувати гідну зарплату, а не додаткові тимчасові виплати.

"...Ми розуміємо, що ми підписуємо контракт на 400 чи 500-600 доларів, це десь 20-25 тисяч гривень, це ж і є зарплата. А те, що там додатково платять тридцятку, п’ятдесятку чи сотку - це вже бонуси, і вони не постійні...", - підкреслив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні