Чому путін наказав захопити українське місто саме до середини грудня

0
Чому путін наказав захопити українське місто саме до середини грудня
Минулого тижня росіяни різко активізували штурми Авдіївки Донецької області. Дедлайн окупантів щодо захоплення міста - середина грудня.

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна.

На думку майора запасу ЗСУ Олексія Гетьмана, російські окупанти поспішають досягти хоч якихось успіхів на фронті до середини грудня. Пріоритет загарбників - Авдіївка, оскільки в цьому районі зосереджено близько 40 000 російських військових.

"Це приблизно в п'ять разів більше, ніж наш гарнізон. Чому такий дедлайн? Саме тоді Володимир Путін має оголосити про те, що балотуватиметься у президенти, хоча ми всі розуміємо, кого там оберуть. Якраз буде 90 днів до виборів, які мають пройти 15 або 17 березня", - зазначив експерт.

За словами Гетьмана, Путіну потрібні позитивні новини з фронту, тому не шкодуючи особового складу, росіяни намагатимуться досягти успіхів в Авдіївці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні