Яке українське місто є головним обʼєктом для російських військових

0
Яке українське місто є головним обʼєктом для російських військових
Головним обʼєктом зусиль військ РФ залишається Авдіївка, яку вони далі намагаються оточити. Під час штурмів вони не шкодують ані живої сили, ані техніки.

Про це повідомив офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в етері марафону.

"Дуже інтенсивні штурмові дії противник зараз здійснює. Незважаючи на погодні умови - сніг, невеличкий мороз, всім холодно, але вони і вночі, і вдень дуже сильно штурмують. Дуже активно застосовується велика кількість їхніх безпілотних апаратів різного калібру, зокрема камікадзе "Ланцети". Постійно в небі висять розвідувальні "Орлани". Вони за будь-яку ціну намагаються виконати задачі, які перед ними поставив їхній недопрезидент", - сказав він.

Військовий також зазначив, що окупанти активно штурмують Авдіївку.

"За цю війну такої інтенсивної роботи дійсно не було. Це видно що за будь-яку ціну взяти Авдіївку в кільце, вийти на адміністративні кордони Донецької області - це в них дуже велика мета. Тому гонять всіх. Ми знаємо, що дуже велика кількість їх відмовляється йти в атаки. Вони їх погрозами, залякуваннями, шантажем кидають. Вони гинуть, але все одно йдуть", - зазначив він.

Крім того, він пояснив, які підрозділи наступають на Авдіївку: "У більшості - це колаборанти, так званий "армійський корпус". Також "Шторм Z". І впереміш з ними йдуть регулярні війська, мобілізовані - слабо підготовлені, але масово штурм за штурмом малими групами відправляють їх на забій".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні