Коли і яким буде відкриття головної ялинки Луцька

0
Коли і яким буде відкриття головної ялинки Луцька
Щороку на день святого Миколая у Луцьку відкривають ялинку. Цьогоріч у зв’язку з перенесенням свят, цей день відзначили 6 грудня. Однак, у місті відкриття ялинки не приурочували до цього дня.

Про це пише ВСН.

Як розповіла журналістам видання очільниця департаменту культури Тетяна Гнатів, цьогоріч було прийняте рішення не роботи театралізованого дійства, як в мирні часи, оскільки це недоречно. Наразі акцент роблять на заходах для дітей та на дійствах, які повʼязані з актуальними подіями в Україні.

Нагадаємо, у Луцькраді оголосили конкурс на кращу концепцію оформлення головної різдвяної ялинки міста.

Як розповіла очільниця департаменту, жодна з пропозицій не відповідала правилам, які були зазначені в положенні. Тому комісія запропонувала задекорувати ялинку прикрасами з попередніх років.

«Остаточно ще не готова сказати, яка буде оздоба, але ми працюємо над цим», – сказала Тетяна Гнатів.

Наразі департамент житлово-комунального господарства займається питанням оздоблення новорічної ялинки, а саме: які іграшки збереглися з минулих років та в якому вони стані.

Керівниця департаменту культури додала, що остаточно ще не відомо дату, але це буде вже ближче до Різдва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні