Зеленський визначив основне завдання України на зиму

0
Зеленський визначив основне завдання України на зиму
Президент України Володимир Зеленський наголошує, що одне з головних завдань Сил оборони на цю зиму - не дати російським загарбникам перехопити ініціативу і укріпитися.

Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні до українців за підсумками проведення Ставки Верховного головнокомандувача, пише Уніан.

"Завдання нашої держави – і зараз, узимку, хоч би як це було складно, – проявляти силу й не давати ворогу перехопити ініціативу, не давати їм укріпитися. Я дякую всім, чиї дії забезпечують саме це для України – нашу можливість робити свої кроки. Хочу сьогодні особливо відзначити воїнів, які проявили себе найбільше – і зараз, у боях і взимку, і цієї осені", - наголосив Зеленський.

Президент додав, що на засіданні Ставки з доповідями щодо оперативної ситуації виступили Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та командувачі, відповідальні за різні оперативні напрямки. "Купʼянськ, Лиман та всі донецькі напрямки, південь. Я дякую всім солдатам і командирам за стійкість, відвагу", - сказав Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні