У Волинській області судили першокурсника за ухилення від мобілізації

0
У Волинській області судили першокурсника за ухилення від мобілізації
На Волині студент першого курсу відбувся штрафом за ухилення від призову на військову службу. На момент отримання повістки волинянин ще не мав документів про відстрочку.

Про це стало відомо з вироку Ківерцівського районного суду, інформує ІА "Волинські новини".

Як ідеться у матеріалах справи, 5 жовтня студента першого курсу Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Назара Т. військово-лікарська комісія визнала придатним до проходження військової служби.

Цього ж дня він отримав повістку, але 11 жовтня не з’явився до пункту збору для подальшого проходження військової служби під час мобілізації.

Між прокурором та Назаром Т. була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив. Уродженець Луцька розповів суду, що отримавши повістку, ухилився від призову, бо на той час ще не мав документів про відстрочку від мобілізації.

Назара Т. оштрафували на 52 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні