Стало відомо, які два українських міста до Нового року хоче захопити путін

0
Стало відомо, які два українських міста до Нового року хоче захопити путін
Росіяни будуть намагатись захопити Куп'янськ і Авдіївку до Нового року, однак це у них не вдасться.

Про це повідомив військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник запасу ЗСУ Роман Світан в ефірі 24 каналу.

Він зауважий, що успіх цього плану буде залежати від обсягу сил і засобів, які противник може залучити для ведення наступальних дій на Авдіївському та Куп'янському напрямках.

Малоймовірно, що окупанти використають абсолютно всі свої резерви для захоплення цих населених пунктів, оскільки це може призвести до величезних витрат ресурсів і не приведе до досягнення поставленої мети.

Як підкреслив Світан, ймовірно, окупанти спробують продовжити свої атаки принаймні до весни 2024 року. Протягом цього періоду вони планують інтенсивно атакувати позиції Сил оборони України.

"До Нового року у них немає можливості виконати це завдання. Це нереально. Вони будуть намагатися зробити це до так званих виборів у березні 2024 року. За 3 місяці спробують вийти на Куп'янськ-Вузловий. Саме цей пункт їм особливо потрібен", – вважає Світан.

Куп'янськ-Вузловий – важлива логістична точка, яку Росія хоче перетворити у воєнний хаб. Одночасно окупанти планують витіснити українські війська з Авдіївки, Мар'їнки та Вугледара.

"Також Росія має намір витиснути наших військових з лівого берега річки Оскіл та Сіверського Дінця та загалом якось дійти до Лимана, щоб відновити втрачені раніше позиції. Все буде залежати від того, які сили та засоби будуть в Сил оборони. Якщо достатньо, то втримаємо ці лінії оборони", – сказав Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні