Відомого українського актора у 54 роки призвали до ЗСУ

0
Відомого українського актора у 54 роки призвали до ЗСУ
Зірка популярного українського серіалу "Останній москаль" Володимир Ніколаєнко відправився на фронт. Про це повідомив його колега, народний артист України Богдан Бенюк.

Про це пише УНІАН.

Як розповів Бенюк в інтерв'ю, Ніколаєнка призвали до ЗСУ у 54 роки. Він каже, що намагається допомагати колезі, з яким ділив одну гримерку.

"Звичайно, намагаємося підтримувати. Але те, що ми збираємо, ми розуміємо, що це точкова підтримка йде, але все одно потрібно це робити", – зазначив Бенюк.

Варто відзначити, що Володимир Ніколаєнко встиг зарекомендувати себе як хорошого актора і патріота своєї країни. Його можна було побачити в таких фільмах і серіалах як "Останній москаль", "Великі вуйки", "Свати 2" і багатьох інших.

Також він дуже любив театр, тому прийняв запрошення художнього керівника театру імені Франка Сергія Данченка вступити в трупу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні