Знаки Зодіаку, які мають дар до магії

0
Знаки Зодіаку, які мають дар до магії
Практично в кожного народу світу є повір'я про відьом та чаклунів. Цим постійно користуються шарлатани, щоб заробляти на довірливих людях. Але є й ті, хто свято вірить у існування чаклунства. На їхню думку, деякі люди можуть мати подібний дар навіть самі того не підозрюючи. Нібито вони можуть випадково комусь нашкодити, звідки й пішло повір'я про погане око.

Про це пише Апостроф.

Скорпіон
За словами експертів із зірок, Скорпіон – це один із наймістичніших знаків зодіакального кола. Багато його представників мають чаклунські здібності. Причому, часто вони навіть самі про це не підозрюють. При цьому деякі з них можуть навіть зачаровувати і гіпнотизувати. Вони роблять це настільки майстерно, що люди цього навіть не підозрюють.

Цей знак має потужну енергетику, яка може бути як позитивною, так і негативною. Скорпіон може так подивитися на недоброзичливця, що у того запаморочиться голова і потемніє в очах. Тому чаклунство, порча, пристріт — це те, в чому Скорпіони процвітають.

Близнюки
Близнюки, на відміну від Скорпіонів зі своїми пронизливим поглядом, є майстрами влучного слівця. Вони можуть вговорити і заговорити зуби будь-якій людині. Навіть суспільство деякі з них цілком здатні підкорити своєму впливу. Тому варто насторожено ставитись до компліментів, які вам робить Близнюк. Нерідко за цим криється їхній їдкий сарказм.

Близнюки часто проявляють себе як енергетичні вампіри. Після спілкування з ними люди відчувають занепад сил. А посилюється ця їхня здатність тим, що, як майстерні психологи, Близнюки проникають у душу людини. Будь впевнена, вони впізнають твій найпотаємніший секрет.

Козеріг
У Козерогів "найгірше око" на всьому зодіакальному колі. Причина цієї жахливої якості полягає в тому, що представники цього знаку Зодіаку дуже заздрісні. Причому навіть тоді, коли для заздрощів немає об'єктивних причин. У вашої подруги-Козерога може бути ціла шафа гарного брендового одягу, але вона все одно позаздрить вашій новій кофтині, якщо та їй сподобається. Під її їдким поглядом ви в перший же день посадите на цю кофтинку якусь пляму. Крім цього Козерога входять до списку тих знаків, які не піддаються циганському гіпнозу.

Це дуже цілеспрямовані люди, але краще не траплятися на їхньому шляху, якщо в них щось не виходить.

Риби
Риби не могли не увійти до нашого списку знаків, для яких чаклунство — це друге ім'я. Адже це найтаємничіший і найнепередбачуваніший знак Зодіаку, наділений сильною інтуїцією та потужною енергетикою. При цьому Риби можуть направити її, щоб насолити недоброзичливцю. Особливо це стосується невірного подружжя. За обман жінки-Риби зрадник може поплатитися своїм здоров'ям та благополуччям.

Але мстивим Рибам варто пам'ятати про закон бумерангу. Адже погані побажання повертаються до адресанта сторицею. І Риби також не застраховані від того, як пристріт і псування подолає їх самих. Цьому водному знаку варто навчитися зосереджувати свою увагу на добрих справах та емоціях. Так вони відкриють у собі ще одну здатність – очищати навколишній простір від ментальної скверни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні