Рідні 2 роки не можуть змиритися з втратою: спогади про 28-річного волинянина

0
Рідні 2 роки не можуть змиритися з втратою: спогади про 28-річного волинянина
28-річний Анатолій Боговід, позивний Депутат, загинув 7 березня 2022 року поблизу села Дмитрівка. У бою отримав поранення несумісне з життям.

Про це пишуть на сторінці «Янголи на щиті Ратне».

Народився 26 січня 1994 у селі Піски-Річицькі Забродівської громади.

Після закінчення школи, вступив до Володимир-Волинського коледжу та здобув фах електрика-механіка. У вільний час любив рибалити та збирати гриби. У 2016-2019 роках Анатолій брав учать в АТО/ООС. З початком повномасштабного вторгнення не стояв осторонь і став на захист Україну в лавах 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Служив на посаді навідника. За час служби проявив себе як вправний боєць та надійний побратим. Неодноразово нагороджений почесними грамотами та відзнаками.

«Мій син був дуже щедрим і добрим. Мав багато друзів та дуже любив свою сім’ю. Був доброзичливим та уважним, ніколи й нікому не відмовляв у допомозі. По сей день не віриться, що його вже немає і не буде», - поділилася мама Надія.

Поховали захисника у рідному селі.

Другий рік минає з дня загибелі Анатолія та батьки, двоє братів і сестра не можуть змиритися з втратою найріднішої людини, гідного та вірного сина своєї держави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні