Український військовий назвав місто, яке хочуть захопити росіяни

0
Український військовий назвав місто, яке хочуть захопити росіяни
Російські окупанти прагнуть захопити Часів Яр на Донеччині, щоб створити загрозу для штабів та логістики Сил оборони України.

Про це під час телемарафону повідомив офіцер 5-ї окремою штурмової бригади Олексій Тарасенко.

"Явною оперативною задачею противника є Часів Яр. Зокрема, як мінімум загроза штабам, які знаходиться в Часовому Ярі, загроза логістиці. На рубежі Іванівського поки що вдається стримувати противника", - каже військовий.

За його словами, росіяни направляють на Бахмутський напрямок мобілізованих, погано споряджених та погано одягнених бійців. Їх відправляють у штурми малими групами.

"Противник має успіхи у зв'язку з наявністю свіжих підрозділів. Все ще не вичерпано наступальний потенціал на напрямку Іванівського, Кліщіївки та Андріївки. Але можу сказати, що зараз вже спостерігаємо у смузі 5-ї бригади, що якість складу противника впала. Ті потужні штурмові групи, які були комплектовані відбірними підготовленими бійцями, які були ще три тижні тому, вони явно скінчились", - каже Тарасенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні