На одному з напрямків ЗСУ знищили 400 військових рф

0
На одному з напрямків ЗСУ знищили 400 військових рф
На Таврійському напрямку Сили оборони ліквідували 401 російського окупанта та 28 одиниць військової техніки противника. Ворог минулої доби здійснив 658 артобстрілів.

Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Знищено 13 російських танків та 12 інших бронемашин. Всі - на Донеччині", - повідомив командувач.

Загалом, за словами командувача, в операційній зоні ОСУВ "Таврія", ворог минулої доби завдав три авіаудари, провів 80 бойових зіткнень та здійснив 658 артобстрілів.

Тарнавський наголосив, що наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

"Загальні втрати ворога склали 401 особу. Знищено 28 одиниць військової техніки. Зокрема, 13 танків, 12 ББМ та одну артсистему. Ще 10 одиниць техніки ворога пошкоджено", - поінформував бригадний генерал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні