На заході України чоловік у військовій формі з погрозами вручив священнику повістку

2
На заході України чоловік у військовій формі з погрозами вручив священнику повістку
У соцмережах напередодні поширили відео, на якому чоловік у військовій формі грубо спілкується зі священником, звинувачуючи його у неявці до військкомату. Після перевірки Львівський обласний ТЦК і СП повідомив, що це не їхній працівник.

Про це пише НВ.

Відео з’явилося у Мережі 12 грудня. Користувачі писали, що інцидент стався в Стрийському районі Львівської області вдома у священника Українського греко-католицької церкви.

На кадрах видно, як один із чоловіків у формі погрожує його «задушити», обхопивши рукою, а потім відпустивши шию священника. Він обурюється, що клірик під час прощання назвав його сина «раб божий», а не відповідно до військового звання.

Чоловік погрожує, що його відвезуть силою до військкомату, якщо той не з’явиться там сам, або ж його сина та зятя.

Після розголосу у Львівському обласному ТЦК і СП провели службову перевірку. Там заявили, що на відео цивільний чоловік у військовій формі, який має особисту неприязнь до священника та який втрутився у процес роботи військовослужбовців військкомату.

Їхні дії назвали правомірними — повістку виписали заздалегідь і військовозобов'язаного священника викликали у ТЦК, щоб уточнити військо-облікові дані.

Глава Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що чоловік є батьком братів Василя та Кирила Вишиваних, які загинули під час повномасштабної війни у березні 2022 року з різницею у десять днів.

«Як батько, щиро співчуваю Василеві Дмитровичу через непоправну втрату… Але наш ворог — poсіяни. Це вони вбивають українців. Це вони вбили братів Вишиваних. Будь ласка, не шукаймо ворогів між собою», — написав він у Telegram.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти
пузаті-мордаті попи-бариги торгаші святими ритуалами теж бояться йти до війська?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні