Відомий український співак емоційно висловився про українців

4
Відомий український співак емоційно висловився про українців
Український музичний продюсер і співак Олексій 'Потап' Потапенко продовжує свій закордонний вояж, який так злить громадськість - артист хоч і стверджує, що таким чином він піклується про благо співвітчизників та України в стані війни, але і про особисті вигоди в бізнесі не забуває.

Про це пише Главред.

Зараз співак знаходиться в Барселоні, де, за його словами, він почав співпрацю "з впливовими рекламними агентствами і музичними лейблами, включаючи Universal, Sony, Warner Music та ін.". Після цього він відправиться в Англію, і лише потім повернеться в Україну.

Свій маршрут Потап вирішив не приховувати після скандалу, який розв'язався через його таємний від'їзд разом з Настею Каменських за кордон в середині жовтня. Тоді артисту довелося виправдовуватися за випадкові фото з аеропорту, які потрапили в мережу.Ї

Тепер же Потапенко вирішив не просто розповісти, де він знаходиться, і чим займається, але і нагадати підписникам свого блогу в Instagram, що в будь-якій точці земної кулі він цілком залишається з Україною.

"На черзі Англія і, звичайно ж, Україна. Країна, що мене виростила, – країна, прапор якої я представляв в спорті, країна, яку я представляв на міжнародних музичних конкурсах, і країна, яку я завжди буду любити і підтримувати! Всі навички, досвід і досягнення, які я отримав за кордоном, застосовую на практиці в Україні для нашої Батьківщини! Мій син навчається в Києві, мої компанії працюють в Україні, і я плачу податки в Україні. Дві мої вищі освіти, здобуті в Києві, допомагають мені в роботі, як вдома, так і за кордоном", - пише Потап.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Падлюка бреше і не червоніє.
Відповісти
Було б краще якби це лайно взагалі не повернулось
Відповісти
Гарні кліпи, податки платить Україні, нічим не ганьбить свою країну! Чиму він поганий???!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні