Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої необробленої деревини на Волині*

0
6
Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої необробленої деревини на Волині*
Українська енергетична біржа проводить прозорі конкурентні торги за напрямком «Деревина» та приділяє велику увагу виконанню контрактів сторонами. Для цього в регіонах працюють Агенти УЕБ, які контролюють передачу реалізованої на торгах необробленої деревини покупцеві та слідкують, щоб новий власник отримав деревину саме тих параметрів, які відповідають його вимогам.

Нещодавно така процедура відбулась у Волинській області, де Філія «Любешівське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України» реалізувала партію необробленої деревини ТОВ «ДОФ АРБО».

Під час перевірки проданої сировини представники Агента біржі, покупця та продавця уважно порівняли параметри ресурсу такі, як якість, розміри, порода тощо з вказаними у документації й підтвердили їх відповідність. Всі аспекти були узгоджені без будь-яких непорозумінь, після чого був складений відповідний акт. Цей договір буде виконаний, що гарантує покупцеві отримання ресурсу, який повністю відповідає його вимогам.



«Контроль передачі реалізованої необробленої деревини дає змогу Агентам УЕБ, покупцеві та продавцю переконатися, що сировина відповідає всім параметрам зазначеним у біржовому лоті, що гарантує виконання контракту. Так відбулось і цього разу. Після огляду ресурсу непорозумінь не виникло. Завдяки процедурі контролю рівень виконання договорів на УЕБ складає 90%», – розповіла Тетяна Сахник, менеджер ТОВ «ТІМБЕРМАРКЕТПЛЕЙС» (Агент УЕБ).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні