На фронті загинули двоє військових з Волині

0
На фронті загинули двоє військових з Волині
У боротьбі за Україну віддав життя 22 річний Герой Василь Непеляк з Надвірнянської громади.

Про це повідомив голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

Зазначено, що юний Герой загинув, проявивши стійкість та мужність 8 грудня 2023 р. в ході артилерійського обстрілу в районі міста Бахмут Донецької області.

«За рідну Україну, за наше мирне сьогодення та майбутнє віддав своє життя житель міста Надвірна, старший стрілець 3 штурмового відділення 2 штурмового взводу 2 штурмової роти солдат Непеляк Василь Миколайович 18.08.2001 р.н Він хотів бути корисним країні та народу, це була його мета та девіз по життю. А ще прагнув бути частиною великої перемоги«,- йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що хлопець був мудрий, чуйний, турботливий до рідних та друзів.

«Юний Василь намагався вберегти найближчих серцю людей і кожного з нас. Невимовний біль від тяжкої втрати розриває серце. Схиляю голову в пошані до нашого Героя щирі співчуття з приводу втрати сина, брата, друга, Героя України Непеляка Василя рідним та близьким. Біль втрати не описати словами. За Незалежність нашої держави гинуть молоді сини України - цвіт нації… Вічна слава та пам’ять тобі Герою!», - додав голова.



Помер захисник Андрій Андрощук з Торчинської громади, що в Луцькому районі.

Про це повідомили в громаді.

Торчинська громада втратила ще одного відданого Захисника України, Андрія Валерійовича Андрощука, 17.01.1989 року народження, жителя села Гать.

Помер Андрій Андрощук 13 грудня 2023 року, несучи службу у лавах Збройних Сил України та захищаючи свою землю від ворога.

Про зустріч кортежу з воїном та деталі похорону повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні