Українців попереджають про дощі та сніг

0
Українців попереджають про дощі та сніг
На вихідних в Україні очікуються опади. У суботу, 16 грудня, у західних і північних областях випаде сніг, а в неділю, 17 грудня, мокрий сніг і дощ поширяться на центральну частину країни.

Про це свідчить прогноз погоди від Укргідрометцентра.

За даними синоптиків, завтра хмарно з проясненнями, вночі без опадів, а вдень невеликий сніг пройде у Закарпатській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях, у Львівській та Волинській – мокрий сніг.

Вітер північно-західний і західний, вночі 5-10 м/с, вдень до 7-12 м/с. На півночі вдень віятиме південно-західний і західний вітер, 7-12 м/с.

Температура повітря вночі до -7 градусів морозу на заході країни, вдень від -1 до +2. На півночі вночі до -9 градусів, вдень від -3 до +1.

У східних областях вночі до -5...-7, вдень морозно, від -4 до +1 градусів.

У неділю опади поширяться, у західних, північних та центральних областях мокрий сніг та дощ, вночі на заході від +1 до -2 градусів, вдень від +2 до +5, вітер південно-західний 7-12 м/с.

У північних областях вночі до -7 морозу, вдень 0...+4 градуси, вітер південно-західний 7-12 м/с. У центральних регіонах від -4 до +1, вдень +1...+4 градуси.

На півдні та сході України без істотних опадів, вночі до -2...-4 морозу, на Донеччині та Луганщині -5...-7. Удень до +4 тепла, на сході від -3 до +1 градуса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні