Стало відомо, на що розраховує рф у 2024 році

0
Стало відомо, на що розраховує рф у 2024 році
Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що у росіян є політичні плани вийти до річки Дніпро, але ще існують військові та економічні спроможності країни-агресорки Росії.

Про це пише Еспресо.

"У Росії є політичні плани вийти до річки Дніпро, але існують ще військові та економічні спроможності. Росіяни запланували, що 2024 рік - це вирішальний рік для ВПК РФ. Вже заплановано 110 млрд євро на ВПК, 25 млрд євро на силовиків, і такий орієнтир у них стоїть до 2025 року. Це вперше озвучив Шойгу. Чому саме до 2025 року? Тому що в листопаді 2024 року відбудуться вибори у США", - підкреслив Ступак.

Військовий експерт також додав, що за розрахунками росіян на виборах президента США перемагає хто завгодно, тільки не демократи.

"Раніше Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години. Росіяни розраховують на те, що у 2025 році новий президент США зайде у Білий дім і зупинить війну. Тому далі горизонт планування ВПК у росіян відсутній. Швидше за все, росіяни будуть розглядати ці вливання вже ближче до листопада, коли будуть розуміти, хто перемагає на виборах у США. Але все може змінитися у будь-який момент", - наголосив Ступак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні