У селі водійка авто збила жінку, а потім її переїхала вантажівка

0
У селі водійка авто збила жінку, а потім її переїхала вантажівка
Смертельна ДТП на автодорозі у селі Рокосово Хустського району сталася ввечері 14 грудня. 68-річну жінку збила Toyota, а потім на неї наїхала вантажівка. Закарпатка загинула на місці аварії.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

"68-річна жителька села Малий Раковець переходила дорогу у невстановленому місці. На неї, керуючи автомобілем Toyota, наїхала 50-річна водійка із села Імстичово Хустського району", - повідомляють у поліції.

«Надалі на неї здійснив наїзд вантажний автомобіль, який їхав позаду Toyota. Водій вантажівки продовжив рух у невідомому напрямку. Внаслідок аварії 68-річна жінка-пішохід загинула на місці події», – інформують у поліції.

Жінка за кермом Toyota була твереза. Її автомобіль поліцейські помістили на арештмайданчик. Наразі правоохоронці розшукують водія вантажівки, який теж скоїв наїзд на жінку. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, у поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні