В українському місті внаслідок падіння уламків БПЛА спалахнула пожежа: є загиблий

4
В українському місті внаслідок падіння уламків БПЛА спалахнула пожежа: є загиблий
Унаслідок падіння уламків безпілотника у житловому кварталі Одеського району спалахнула пожежа, рятувальники виявили тіло одного загиблого.

Про повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Вночі російські терористи втретє за цей тиждень атакували Одещину ударними безпілотниками. Загинула людина", - зазначив він.

Кіпер уточнив, що Сили протиповітряної оборони на Одещині збили 9 БпЛА типу "Shahed-136". Однак, один із збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув.

"Відбулося руйнування з подальшим загоранням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи. Рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків було виявлено загиблу людину. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким", - наголосив він.

Наразі правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти
трикратного зе-крадія наших пенсій то не позбулися!!! ЩОБ ТИ ЗДОХ жидячий зеленський-клоун СМЕРДЯЧИЙ Вдавившись Краденими В Нас Пенсіями!!!! за які шиші лікуватися з обкраденними пенсіями коли триває геноцид жидобанди зе-клоуна над нами пенсіонерами!!!
Відповісти
допоки не повернете нам вкрадені наші заощадження з ощадбанку урср бандитами-президентами зеленським клоуном кравчуком кучмою ющенком януковуичем порошенком ми не підемо воювати за цих злодіїв при владі!!!!
Відповісти
Разом нас багато кримінально-крадущій пенсії зе-банді Нас Не Подолати!!! зе-бандитам-крадіям тюрми!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні