У лікарні помер один із поранених після вибуху гранат у сільраді

0
У лікарні помер один із поранених після вибуху гранат у сільраді
У лікарні помер один з травмованих внаслідок вибуху гранат в Керецьківській сільраді на Закарпатті.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передає "Еспресо.Захід".

Ввечері у суботу, 16 грудня, у лікарні Сваляви помер один із поранених після підриву трьох гранат в Керецьківській сільраді. Раніше йому ампутували ногу. Чоловік був в реанімації у важкому стані.

"Мова йде про 55-річного депутата Пряділя Віктора Павловича із села Березники. Найщиріші співчуття рідним і близьким чоловіка", - написав Глагола.

Нагадаємо, за оновленими даними, від підриву гранат під час засідання сесії сільради у с. Керецьки Хустського району постраждало 23 людини включно із підозрюваним. Це 16 чоловіків і 7 жінок віком від 28 до 68 років. Їх госпіталізували до кількох медзакладів області з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. У більшості діагностували осколкові поранення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні