На заході України солдат однієї із військових частин п'яним влаштував дебош в готелі

0
На заході України солдат однієї із військових частин п'яним влаштував дебош в готелі
У центрі Львова чоловіки у військовій формі та правоохоронці силою затримували чоловіка, який п'яним влаштував дебош в готелі. Ним виявився солдат однієї із військових частин.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

У суботу, 16 грудня у мережі розмістили відео, де патрульні спільно із військовими затримують чоловіка. При цьому в описі до відео наголосили, що таким чином набирають людей до війська. Втім у поліції спростували це звинувачення.

Як з'ясувалося, у Львові на вулиці Шпитальній патрульні побачили конфліктну ситуацію. До них звернувся чоловік у військовій формі та повідомив, що інший чоловік, що проживає у готелі на вулиці Котлярській, перебуваючи в нетверезому стані, ображав адміністратора готелю, пошкодив стіни номера, нецензурно лаявся, тому вони його вивели з готелю та намагаються вгамувати.

Конфлікт продовжився надворі й вже у присутності патрульних чоловік продовжував поводитися неадекватно, ображав присутніх та міг зашкодити собі й іншим.

Тому, патрульні прийняли рішення застосувати фізичну силу для затримання порушника. Затриманого доставили в управління поліції та викликали бригаду швидкої для надання йому допомоги.

У поліції зазначають, що затриманий виявився солдатом однієї із військових частин.

"Військовослужбовці, що допомагали екіпажу поліції, ніякого відношення до ТЦК не мають. Враховуючи це, просимо не розповсюджувати неперевірену інформацію та не перекручувати справжні обставини цієї події", – наголошують у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні